Bilhuset Hjørring A/S

Velkommen til Bilhuset Hjørring A/S

Peugeot Hjørring – Fiat Hjørring – Jeep Hjørring

Nogen siger, at Bilhuset Hjørring ligger, hvor vi altid har ligget. Og det har de ret i. Vi har nemlig solgt biler på Frederikshavnsvej siden 1970’erne og har de sidste 20 år været Autoriseret Peugeot forhandler med flere kåringer som Årets forhandler samt Peugeot Elite Forhandler. Derudover kan vi prale af en erhvervsafdeling med fuld fart på, i 2021 havde vi en lokal markedsandel på hele 20% i vores distrikt. I 2022 blev Bilhuset Hjørring A/S Autoriseret FIAT og JEEP forhandler i Hjørring.

For dig betyder det, at du ved hvor du har os – i mere end én forstand. Bilhuset Hjørring A/S er nemlig en virksomhed fuld af tradition, fornyelse og tilfredse kunder. Gennem årene har vi slået navnet Bilhuset Hjørring fast som en forhandler og et værksted man kan regne med.

Bilhuset Hjørring A/S er i dag ejet og drevet af Johnny Lindrup Nielsen. Udover Bilhuset Hjørring A/S ejer Johnny Lindrup Nielsen også Bilhuset Brønderslev A/S og er medejer at Martin Jespersen og Søn A/S – Begge også Autoriseret Peugeot forhandlere.

Vores kunder siger

5 star review  
Umiddelbart rigtig god service. Vi var glade for den handel vi fik lavet.

thumb Mads Madsen
17. februar 2022

5 star review  
God stor shop, mange varer.
Ok cafeteria, SUPER god kaffe!
Sød betjening i cafeteriet.

thumb Søren Rendal
17. august 2021

5 star review  
God

thumb Kirsten Simonsen
17. februar 2022