Bilhuset Hjørring A/S

Velkommen til Bilhuset Hjørring A/S

Peugeot Hjørring – Fiat Hjørring –  VOYAH Hjørring – Jeep Hjørring

Nogen siger, at Bilhuset Hjørring ligger, hvor vi altid har ligget. Og det har de ret i. Vi har nemlig solgt biler på Frederikshavnsvej siden 1970’erne og har de sidste 20 år været Autoriseret Peugeot forhandler med flere kåringer som Årets forhandler samt Peugeot Elite Forhandler. Derudover kan vi prale af en erhvervsafdeling med fuld fart på, i 2021 havde vi en lokal markedsandel på hele 20% i vores distrikt. I 2022 blev Bilhuset Hjørring A/S Autoriseret FIAT og JEEP forhandler i Hjørring. Nyeste skud på stammen er forhandlingen af luksus brandet VOYAH hvor vi er én af blot 10 forhandlere i Danmark.

For dig betyder det, at du ved hvor du har os – i mere end én forstand. Bilhuset Hjørring A/S er nemlig en virksomhed fuld af tradition, fornyelse og tilfredse kunder. Gennem årene har vi slået navnet Bilhuset Hjørring fast som en forhandler og et værksted man kan regne med.

Bilhuset Hjørring A/S er i dag ejet og drevet af Johnny Lindrup Nielsen. Udover Bilhuset Hjørring A/S ejer Johnny Lindrup Nielsen også Bilhuset Brønderslev A/S og er medejer at Martin Jespersen og Søn A/S i Frederikshavn – Begge også Autoriseret Peugeot forhandlere.